21 septembrie 2014

Portalul complet de resurse pentru IMM-uri

Home \ Consultanta gratuita \ Management \ Recrutare top management

Recrutare top management

publicat la 26 octombrie 2007

Recrutare top management

Recrutarea celor mai buni angajati pentru companie este o provocare continua pentru orice manager, supervizor sau responsabil de resurse umane. In cazul angajarii pentru pozitii de top management, un simplu anunt al postului disponibil nu este nici pe departe suficient iar procesul de recrutare ar trebui adaptat incat sa atraga persoanele dorite.

Procesul tipic de recrutare

Desi in majoritatea domeniilor concurenta creste iar oamenii cu experienta si reusite sunt putini si deja angajati, procesul tipic se opreste de obicei la cateva anunturi de angajare in mediile de specialitate si maxim trei-patru telefoane catre fosti angajati sau prieteni din alte companii. In aproape toate cazurile, cel care se ocupa de recrutare nu stie unde poate gasi persoana potrivita, sau daca o gaseste, cum sa o convinga sa renunte la job-ul actual si sa se alature echipei lor.

Ce face o firma de executive search?

Momentan, in Romania activeaza mai multe companii specializate in recrutarea de personal pentru angajatori, acestea variind atat ca dimensiune cat si ca servicii oferite. Companiile de recrutare specializate pe executive search cauta exclusiv persoane pentru pozitii de middle si top management si au propriile strategii de abordare directa a candidatilor. Acestea se ocupa de intreg procesul de recrutare incluzand cercetare, identificare, selectie si prezentare.

Resurse utile:

Articole despre recrutarea top management

Articole pe tema salarii management

Director firme

84688 de companii inscrise

Promovati-va gratuit compania

Calendar evenimente

Vizualizati evenimentele ce se desfasoara la o anumita data accesand data respectiva, semnalizata pe fundal rosu.

Septembrie 2014

Sondaj

Ati luat in considerare varianta finantarii afacerii dvs. pe baza de factoring?

Abonati-va la newsletter

© 2009 arenaimm.ro - Toate drepturile rezervate